This is the Tagline, edited under "Misc Content"

Sample Left Feature Box

Build feature boxes to go in your left column in Feature Content / Standard in your Site Manager.

Equinix lanseeraa uuden Network Edge -reunaverkon Suomessa

Feb 17, 2022

Datakeskus- ja infrastruktuuriyritys Equinix on laajentanut Network Edge -palvelunsa viiteen uuteen maahan; Ranskaan, Irlantiin, Italiaan, Ruotsiin ja Suomeen. Network Edgen avulla yritykset voivat operoida uusilla markkinoilla ja käsitellä dataa lähempänä käyttäjää, ilman fyysistä datakeskusta.

Network Edgen, eli reunaverkon kautta yritys voi toimia myös alueilla, joissa yritys ei fyysisesti ole läsnä. Reunaverkon kautta yritykset voivat käsitellä tietoja lähempänä käyttäjää, maasta riippumatta. Equinixin avatessa Network Edgen viidelle uudelle, keskeiselle markkina-alueelle mahdollistaa se samalla yrityksille Euroopassa yhä nopeammat yhteydet, ilman suuria laitekustannuksia.

Network Edgen kautta yritykset pystyvät käyttämään Platform Equinix® -palvelun koko potentaalia. Reunaverkon käyttöönoton kautta voivat nyt möys suomalaiset yritykset digitalisoida toimitusketjunsa ja skaalata IT- ja verkkoinfrastruktuuriaan muutamassa minuutissa ympäri Eurooppaa.

Sami Holopainen, Equinix Suomen toimitusjohtaja, sanoi: "Network Edgen julkaisu Suomessa on suuri askel eteenpäin yritysten digitalisointitarpeisiin vastaamisessa. Network Edgen avulla voimme auttaa kotimaisia yrityksiä skaalaamaan nopeasti  ja maailmanlaajuisesti ottamalla käyttöön reunaverkon hyödyt. Equinix tarjoaa jatkossa reunaverkon avulla entistä toimivammat matalan latenssin suorat yhteydet asiakkailleen.”

Covid-19-pandemia on kiihdyttänyt paikallisen datan merkitystä maailmalla, kun yritykset ja työntekijät ovat siirtyneet työskentelemään hybridityöympäristössä. Perinteinen laitekeskeinen ja fyysinen läsnäolo ympäri maailmaa on monelle suomalaiselle yritykselle hidasta ja kallista. Samaan aikaan monet yritykset arvioivat uudelleen fyysisiä toimistotarpeitaan. Equinixin 2020-21 Global Tech Trends Survey -tutkimuksen mukaan 47 % maailman IT-päättäjistä ilmoitti toimivansa entistä nopeammin yritystensä digitalisoimiseksi pandemian vuoksi. Merkittävä enemmistö (60 %) vastaajista vastasi myös, että pandemia pakotti heidät tarkistamaan IT-strategiansa ajankohtaisuuden.

Menestyäkseen digitalisoinnissa globaalissa maailmalla toimivat yritykset tarvitsevat nykyaikaisen ja toimivan IT-infrastruktuurin. Samaan aikaan monet yritykset kaipaavat turvallisia suoria yhteyksiä liiketoimintansa pyörittämiseksi ja asiakkaidensa tavoittamiseksi. Network Edgen uusimman laajentumisen myötä toimii se nyt 25 eri markkina-alueella neljällä eri mantereella. EMEA-alueella Network Edge on jo käytössä Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Saksassa ja Espanjassa, joten lisäämällä viisi maata Network Edge -portfolioon Equinix vahvistaa entisestään myös suomalaistensa asiakkaiden yhteyksiä.

Network Edge mahdollistaa verkko- ja tietoturvalaitteiden reaaliaikaisen valinnan, asentamisen ja liittämisen kaikilta suurilta toimittajilta, kuten Ciscolta, Juniper Networksilta ja Palo Altolta, maailmanlaajuisesti. Network Edge on täysin integroitu Equinix Fabriciin, globaalisti toimivaan ja SDN-yhteensopivaan liitäntäpalveluun, joka on saatavilla Equinixin palvelinkeskuksissa eri puolilla EMEA-aluetta.